**GEWIJZIGD** STARTLIJSTEN voor de Onderlinge BUITEN Wedstrijd 8 april

Voor alle enthousiastelingen onder ons, die zich op hebben gegeven voor onze gezellige onderlinge wedstrijd op de prachtige buitenbanen van de HJC Manege in Tolbert, hieronder vinden jullie de linkjes naar de startlijsten van aankomende zondag!!

52e3bc0e666dec8a009cd44ade3c3eb2

• Het secretariaat is in het Country Dorp (dus ook aan de achterkant van de manege) , daar kan je je aanmelden en betalen.
  • Er zijn 2 dressuur ringen, Ring 1 en Ring 2
  • Inrijden wordt in de ”Gea-Piste” gedaan (wijst voor zich, en anders kun je altijd aan ons vragen waar wat is)
  • Het springen ’s middags begint om 13.00 uur in de ”Louwe-Piste” Rond 12.45 uur kun je het parcours verkennen.
  • Houden jullie er rekening mee dat je niet met je pony/paard over het terras heen mag.. je kan achter de grote (Louwe Piste) langs lopen of er doorheen als hier de mogelijkheid voor is.
  • Voor overige vragen kun je ons altijd even aanschieten

We hopen op een mooie, gezellige en sportieve dag!

51ilSlPrqLL_1024x1024

Startlijsten Dressuur: Dressuur Startlijsten 8 April 2018

Startlijst Springen: Spring Startlijsten 8 April 2018

* bij afmelden blijf je het startgeld verschuldigd *